top of page

verkoopsvoorwaarden

Toepassing

Op alle bestellingen zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Bij het plaatsen van een bestelling, verbind je je ertoe akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Ondernemersgegevens:

Pitchoun' (de verkoper)
Waterbaan 133
2100 Deurne

Btw-nummer BE 0668.771.349

Rekening nummer: BE22 9731 6753 0047

Toegang

Deze website is toegankelijk voor recente computers waarop courante software geïnstalleerd staat. De organisatie waarborgt echter geen compatibiliteit en kan geenszins aansprakelijk gesteld worden voor het niet kunnen bereiken van de website. Het is verboden om toegang te forceren tot delen van deze website die niet publiekelijk zichtbaar zijn. Het is eveneens verboden de website aan te passen, zaken toe te voegen of te verwijderen, op welke manier dan ook.

Prijzen

De op de website aangegeven verkoopprijzen zijn inclusief alle belastingen. De BTW bedraagt 21%.

Levering & Levertijd

Ik doe er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk te maken en te leveren. Ik kan echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor een levering die te laat aankomt of een levering die verloren gaat door overmacht, onvoorziene omstandigheden of door derden, met name de organisaties die instaan voor de levering. In geval van problemen zullen wij samen met de organisatie die instaat voor de levering op zoek gaan naar een oplossing.

.

Beschikbaarheid

Pitchoun' behoudt het recht de bestelling te annuleren als de gekozen stof niet meer beschikbaar of voorradig is.

Garantie

De kleding van Pitchoun' wordt op maat gemaakt, zorgvuldig afgewerkt en grondig gecontroleerd. Als u toch een fout merkt bij levering, dan kunt u de kleding binnen de 14 dagen terugsturen voor herstelling. Alle creaties zijn handwerk. Daardoor kunnen er kleine verschillen in afwerking of afmetingen zitten.

 

Kleurechtheid: ik doe mijn best de kleuren van de artikelen zo waarheidsgetrouw weer te geven. Toch is het mogelijk dat de kleuren op de foto's iets afwijken van de echte kleuren. Dit kan bijvoorbeeld afhangen van het beeldscherm van uw computer. Als u twijfelt over een kleur, kan u steeds contact met mij opnemen. Vanwege een kleurverschil neem ik de kleding niet terug.

Indien de maat niet juist is kan er altijd geruild worden. Neem eerst contact op met Pitchoun'. Daarna kan je de kleding terug sturen naar: Pitchoun', Waterbaan 133, 2100 Deurne.

Wasvoorschriften: binnenstebuiten, 30°.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Enkel het Belgische recht is van toepassing (dit dient aangepast te worden indien website in het buitenland gebruikt wordt).

Ieder geschil dat zou voortvloeien uit het raadplegen van deze website valt onder de exclusieve bevoegdheid van het Gerechtelijk Arrondissement van Antwerpen.

 

Verzakingsrecht

In overeenstemming met de Belgische wet van 6 april 2010 (dient link te zijn naar aparte pagina met deze tekst: http://www.movies-games.be/info/verzakingsrecht/) beschikt de consument over een termijn van minstens 14 kalenderdagen waarin hij de overeenkomst kan herroepen, dit zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief. Voor goederen gaat die termijn in de dag na de levering aan de consument, als aan alle verplichtingen voldaan wordt. Voor diensten gaat deze termijn in de dag na het afsluiten van de overeenkomst, als aan alle verplichtingen voldaan wordt. Wanneer de onderneming niet aan alle verplichtingen voldaan heeft, is de herroepingstermijn drie maanden. In geval van uitoefening van het herroepingsrecht is de onderneming gehouden tot terugbetaling van de door de consument gestorte bedragen, zonder kosten.

bottom of page